marts 4, 2024

Deleleasing er en god løsning for mange

De fleste ved, at det kan være rigtig dyrt at købe ny bil her i landet. Vi har en masse skatter og afgifter, der gør, at det kan være dyrt at købe en ny bil. Derfor er der mange, der er begyndt at lease biler i stedet for at købe. Man kan lease en bil på flere forskellige måder herunder blandt andet gennem såkaldt deleleasing. Deleleasing er en speciel type leasing og egner sig derfor ikke nødvendigvis til alle mennesker. Hvis man overvejer at lease en bi, kommer det først og fremmest an på hvor mange kilometer man kører om året i gennemsnit i forhold til om det overhovedet kan betale sig at lease frem for at købe. Hvis du kører flere kilometer på jobbet end privat, kan deleleasing være en god løsning for dig. Læs mere her om de forskellige typer af leasing.

 

Få en ny firmabil uden beskatning

 

Hvis man gerne vil have en ny bil, kan man med fordel undersøge mulighederne for at importere bilen fra Tyskland og herefter lease bilen i stedet for decideret at købe bilen. Import af bil fra Tyskland kan være en god løsning, der kan spare dig mange penge i forhold til beskatning. På det tyske marked for brugte biler, kan man finde mange gode biler, der samtidige er meget billige. På den måde er det en ideel mulighed for at få en ny og smart firmabil. Bare fordi bilen er brugt, betyder det ikke nødvendigvis at bilen er dårlig.

Der er dog nogle ting, som man skal holde øje med i processen. Hvis du vil importere en bil fra Tyskland, er der mange ting, der skal være styr på. Det kan være kan være en god idé for mange at søge hjælp til hele processen. Der findes flere forskellige firmaer, der kender til processen og derfor kan være med til at guide dig igennem fra start til slut. Læs mere om import af bil fra Tyskland her http://deluxecar.dk/leasing/saadan-importerer-vi-din-bil/bilimport-fra-tyskland/.

audi-a6-2015-black-car-release-date-reviews

Hvordan fungerer deleleasing?

 

Hvis man benytter sig af splitleasing, som begrebet ofte også bliver kaldt, har man mulighed for at bruge den samme bil privat og på arbejde uden at man blive beskattet ekstra. Dette kan være en fordel for mange, der bruger deres bil meget på arbejde. Normalt er det forbudt at bruge firmabilen privat på grund af skatteregler, men hvis man benytter sig af splitleasing bliver det lovligt at bruge bilen både på arbejde og privat.

Helt praktisk fungerer det ved at du som ejer og din arbejdsgiver deler udgifterne til bilen. Heraf kommer navnet om at dele. På den måde betaler din arbejdsgiver for de kilometer du kører, når du er på arbejde, og du betaler selv for de kilometer, du kører, når du er hjemme. Alle andre udgifter til reparationer og vedligeholdelse vil blive delt mellem dig og din arbejdsgiver. Mange steder er det muligt selv at fastsætte, hvor stor en andel henholdsvis du og din arbejdsgiver skal betale af udgifterne til reparationer og vedligeholdelse.