april 17, 2024

Fordelene ved erhvervsleasing i København

Skal I have én eller flere biler til jeres erhverv? Så kan erhvervsleasing være en løsning for jer. Mange virksomheder går ofte med overvejelserne omkring, om de skal leje, lease eller købe. Faktisk kan det muligvis være den bedste løsning for jer. Det er både økonomisk, praktisk og en fornøjelse. Det vil sige, at I har mulighed for at køre rundt i en ny bil til jeres erhverv uden nødvendigvis at skulle investere i en splinterny bil. Det kan dog, forståeligt nok, være svært at finde rundt i leasing-junglen. For når du for eksempel undersøger forholdene, så skal I holde jer for øje at der er stor forskel på erhvervsleasing og privatleasing. Hold derfor et vågent øje, når I undersøger forholdene. Læs eksempelvis mere om erhvervsleasing her på www.bjarnepape.dk/erhvervsleasing.

 

De økonomiske fordele ved at erhvervslease

Der findes en række fordele ved erhvervsleasing. For eksempel sikrer man som virksomhed sig mod teknologisk forældelse, fordi leasingperioden ofte er længere end bilens teknologiske levetid. Som regel indgår man derefter en ny leasingaftale, hvilket selvsagt gør at virksomheden ikke ender med høje afskrivninger som ved en købt bil. Samtidig slipper I som virksomhed for den teknologiske forældelse.

 

Derudover kræver det et stort likviditetsbehov at købe én eller flere biler. Når man låner til en bil stilles krav til en form for egenfinansiering eller soliditetsgrad. Samtidig stilles der som regel begrænsninger for firmaets andre finansielle transaktioner for at sikre, at virksomheden kan betale lånet tilbage. På samme tid kan man ved erhvervsleasing frem for køb optimerer vurderingen af virksomhedens regnskab. erhvervsleasing-koebenhavn

Gode muligheder for erhvervsleasing omkring Kastrup og København

Hvis I er kommet frem til at leasing er den bedste løsning for jeres virksomhed, så er der god mulighed for leasing i København og omkring Kastrup. Det er naturligvis en fordel, hvis jeres virksomhed også ligger heromkring, men det er selvfølgelig ikke et krav. Når I har besluttet jer, så få gjort noget ved sagen, og tag kontakt til jeres nærmeste forhandler i henholdsvis København eller Kastrup.

Tag en snak med en professionel forhandler og find den eller de biler som passer til jeres virksomheds behov. Alt afhængig af hvilket slags firma i er, er der behov for forskellige modeller. Hvis I er en håndværkervirksomhed er der naturligvis brug for plads og I skal måske have en varevogn. Er I forhandlere af mindre produkter kan en mindre model være en rigtig fin løsning for jer.