marts 4, 2024

Kunst og alarmsystemer i Sønderborg

Der sendes dagligt flere malerier og tyverialarmer fra Sønderborg til kunder over hele landet. To unge iværksættere, Malthe og Julie fra Sønderborg, har åbnet to webshops, der sælger førnævnte produkter med stor succes.

                                  

I det sydlige Jylland driver et ungt iværksætter-par med stor succes to webshops, hvorfra der bliver solgt håndmalede oliemalerier samt tyverialarmer og videoovervågning.

abstrakt-maleri-always-on-my-mind

Salg af håndmalede malerier

Den første af de to shops hedder Mynewart.dk – eller rettere galleri Mynewart.dk Et galleri er et sted, hvorfra der sælges malerier og anden kunst, og dette er lige præcis hvad galleri Mynewart.dk – blot et online baseret et af slagsen. Fra webshoppen, der har samme navn som galleriet, er der et stort udvalg af farverig og forskelligartet kunst.

 

Galleriet blev grundlagt i begyndelsen af 2016, som følge af, at iværksætter-parret havde købt et nyt hus, hvortil de manglende malerier. De var selv på udkig i både fysiske gallerier, møbelhuse samt på internettet, og nåede efter længere tids søgen til følgende konklusion: Malerier er dyre i Danmark. Danske kunstnere, der lever af deres erhverv, er nødt til at sælge deres kunst til en hvis pris, for at kunne opretholde en fornuftig levestandard. Dette er helt naturligt, men gør også, at deres kunst ofte koster en mindre formue, i hvert fald baseret på den gennemsnitligs danskers økonomi.

 

Iværksætterne udvidede senere hen deres søgen til udlandet. Kunst er subjektivt, og en kunstner fra Japan kan lige såvel som en kunstner fra dansker skabe et flot værk. Iværksætterne fandt i blandt andet asien flere gallerier, hvor malerierne blev solgt til priser, der var væsentlig lavere end på de danske gallerier. Herefter opstod en idé. Efter længere tids korrespondance frem og tilbage fik iværksætterne en aftale i hus. Herefter opstod galleri Mynewart.dk. Galleriet lavede nogle store indkøbsaftaler, og var herefter i stand til at sælge malerier i Danmark til de danske kunder til pris, der er utrolig billige sammenlignet med andre gallerier. Dette faldt i kundernes lod, og galleriet opnåede på ganske kort en stor succes.

 

Galleriet fokuserer på en konstant udvidelse af sortimentet, og målsætningen er helt klar: Mynewart.dk vil være i stand til altid at kunne tilbyde dets besøgende en håndfuld malerier, der passer til deres bolig. Er dette korrekt? Se selv om du ikke kan finde et eller flere malerier til stuen hos galleri Mynewart.dk

 

Beskyt dit hjem med en tyverialarm

 

Overskriften siger meget godt hvad den anden webshop beskæftiger sig med: Sikring af hjemmet. Alarmfirmaet Sydalarm.dk sælger nemlig alarmsystemer uden abonnement samt videoovervåning til de danske boliger og mindre virksomheder.

 

I dagens Danmark er det blevet normen, at danske hjem sikres imod indbrudstyve. Derfor handler flere og flere danskere alarmsystemer og videoovervågning, der bliver opsat i deres respektive boliger. Denne bølge er Sydalarm.dk hoppet med på. Sydalarm.dk adskiller sig dog fra flere af deres store konkurrenter ved ikke at sælge abonnementsløsninger.

 

Iværksætter-parret udtaler i den forbindelse: ”Vi mener ikke, at den almindelig danske husejer har behov for en abonnementsløsning. Et abonnement til mange tusinde kroner beskytter ikke ens hjem bedre end en alarm uden abonnement, hvis begge alarmer er af samme kvalitet. Dét man betaler for, er især det at alarmselskabet sender en vægter ud i tilfælde af, at tyverialarmen bliver aktiveret. Vægteren, der kører i et geografisk stort område er der ofte først fremme længe efter at tyven har forladt stedet, og selv hvis vægteren kom frem imens, er det ikke vægterens opgave at stoppe tyven – det er politiets job. Vægteren skal i så fald observere, og give politiet sin vidneforklaring.”

 

Af disse grunde sælger Sydalarm.dk kun alarmsystemer uden abonnement, men af samme høje kvalitet som de helt store udbydere på markedet.

 

Udover alarmer sælger Sydalarm.dk også videoovervågning. Videoovervågning indkøbes nemlig ligeledes i stadig stigende grad af de danske boligejere. Et videoovervåningsanlæg supplerer et alarmsystem aldeles udmærket, og giver politiet bedre muligheder for at identificerede en gerningsmand, såfremt han vælger at bryde ind i et hus, der er sikret med overvågningskameraer. Dette er dog ikke kutymen, idet indbrudstyvene som regel vælger et hus uden alarm og kameraer. Det er nemlig bevist, at førnævnte har en rigtig god præventiv effekt, da tyvens værste fjende er at blive opdaget.