marts 4, 2024

Lån på timen har medført, at jeg kan komme på ferie

Yes. Jeg er så glad. Det er nemlig sådan, at jeg ikke har haft penge til at tage på ferie i år, men nu har jeg endelig fået råd, så jeg er bare helt vildt glad, og det er jo bare for fedt. Det er dog fordi, at jeg har lånt nogle penge. Hvis du heller ikke har råd til at tage på ferie, så vil jeg anbefale dig, at du kigger på det her link, for der er der en oversigt, hvor man kan se, hvad det koster at låne de forskellige steder og sådan noget. Det er helt vildt smart, og jeg er rigtig glad for den side, for jeg har brugt den rigtig meget, så det er jo bare dejligt.

Ellers vil jeg ønske jer allesammen en helt vildt god dag – for det kommer jeg selv til at få, og det er simpelthen bare alt for fedt, hvis jeg skal være helt ærlig. Og det er noget, som jeg skal.