maj 22, 2024

LEGO Mindstorms er både sjovt og lærerigt

At finde på en god ide til en fødselsdagsgave til ens børn kan ofte være lidt af en udfordring. Man vil som regel allerhelst gerne give dem noget som de kan bruge i lang tid fremover, og det er altså vigtigt at det ikke er et stykke legetøj der bliver brugt et par enkelte gange, hvorefter det aldrig bliver taget frem igen. Samtidigt vil man ofte også gerne give ens børn noget som fremmer deres udvikling enten mentalt eller motorisk.

Det kan i mange tilfælde være svært at finde på en gave der kombinerer alle disse faktorer, men heldigvis er det ikke helt umuligt. Hvis man gerne vil give ens barn en fødselsdagsgave der både er sjov at lege med og som kan hjælpe barnets mentale udvikling, kan man med fordel overveje at investere i LEGO Mindstorms. LEGO Mindstorms er en produktserie fra LEGO som for alvor er blevet populær blandt folk i hele verden igennem de seneste år. Denne produktserie adskiller sig markant fra de fleste andre LEGO-serier, idet LEGO Mindstorms formår at binde sjov og leg sammen med læring og kritisk tænkning.

 

Hvad er LEGO Mindstorms?

Når man tænker på LEGO-serier er LEGO Mindstorms sjældent det der kommer frem som den første tanke. Som nævnt adskiller denne produktserie sig betydeligt fra andre modelserier fra samme producent, og af den grund er der mange der glemmer at tælle den med. Sagen er dog den, at LEGO Mindstorms er en af de mest avancerede og lærerige produktserier til dato.

Når man leger med LEGO Mindstorms lærer man i princippet at programmere, men det sker på en børnevenlig og intuitiv måde, således at selv de mindste børn der kan betjene en computer kan følge med. Man tilslutter sin LEGO Mindstorms robot til computeren, og programmerer derefter hvordan robotten skal opføre sig i et computerprogram der er specielt designet til dette formål. Når man har gemt sit program, kan man udstyre robotten med hjul, motorer, farve- og bevægelsessensorer eller hvad man nu ellers kan finde på. Herefter vil robotten udføre de handlinger man har programmeret den til. Er du interesseret så køb LEGO Mindstorms robotten her.

 

LEGO Mindstorms lærer børn at programmere

Det er kun fantasien der sætter grænser når det kommer til LEGO Mindstorms. Børn i alle aldre får utroligt meget sjov og læring ud af at bygge og programmere deres egen LEGO Mindstorms robot, og derefter se deres programmering i aktion. I vores moderne samfund er en basal forståelse af hvordan programmering virker uvurderlig, og jo tidligere man begynder at lære det, jo større en fordel vil man have når man engang kommer ud på arbejdsmarkedet. Der er altså ikke noget at sige til at forældre, børn og eksperter verden over roser LEGO til skyerne for deres LEGO Mindstorms-serie.