april 17, 2024

Vil gerne henvende mig til misbrugsbehandling angående ven

 

Min gode kammerat, Jeppe, han er ude i et misbrug, og jeg kunne godt tænke mig hvis vi fik ham i noget misbrugsbehandling, for det er sådan noget, som der ville være rigtig godt for ham, kan jeg godt sige jer. Det er sådan noget, som jeg tit har tænkt på, for jeg ved godt, at det ikke kommer til at køre, og fremtiden er ærligt talt ikke særligt lys, hvis ikke han klarer den. Altså, med at komme i behandling. Jeg har kigget herinde, og jeg synes, at det virker til, at de har nogle rigtig gode tilbud. Så det er jo dejligt, hvis det kan hjælpe på det.

Nå, men ellers så vil jeg ud og løbe mig en tur, for det er noget, som jeg elsker, og det hjælper mig til at holde hovedet klart og have overskud i hverdagen, og det kan jeg altså godt lide at have. Vi ses. Det var alt herfra Slagelse på Sjælland.