april 17, 2024
Vinterdæk med fælge

Vinterdæk med fælge for en sikkerheds skyld

Vinterdæk til billig pris

Indtil for få år siden kunne man se flotte biler køre rundt med skrækkelige fælge til deres vinterdæk. Men hvorfor dog køre rundt og ligne noget, der er løgn i halvdelen af året?

Hvorfor ikke anskaffe sig vinterdæk med fælge? Sådan tænker heldigvis flere og flere, og vores familie er ikke anderledes. Vi ønsker, at vores nye Toyota skal se godt ud også i de mørke måneder, og det samme gælder den lille Ford Ka, vi også har.

Det behøver jo ikke koste en bondegård at køre rundt med et par nye vinterdæk og tilhørende smarte fælge. Hos First Stop fandt vi nogle gode Firestone, der giver os sikkerheden sammen med nogle superflotte alufælge, der sørger for, at vi kan være bekendt at køre rundt i bilen.

Vinterdæk med fælgeVinterdæk med fælge

Vi går begge en del op i biler, fordi vi tilbringer mange timer i bilen på vej til og fra arbejde.

Derfor er vi også helt uforstående overfor, at man ikke prioriterer pæne alufælge til både sommerdæk og vinterdæk – eller helårsdæk for den sags skyld.

Vinterdæk med fælge handler i bund og grund om, at når man har sat måske et par hundrede tusinde kroner i en bil, så virker det aldeles fjollet ikke lige at ofre de sidste par tusinde på ordentlige fælge til sine vinterdæk. Samtidig kan man jo i dag få gode kvalitetsfælge, der kan holde til vinterens vand, sjap, sne og salt.

Vinteren og gode vinterdæk

Vinterdæk med bredere fælge er efterhånden mere almindeligt. I dag er der mange – også på vores vej – der kører med de gode fælge, som man ser i sommertiden.

Der er faktisk også et sikkerhedsaspekt her – for vinterdæk med fælge, altså tilhørende brede alufælge, giver en bedre kontakt med vejen. En større bredde giver et meget bedre greb og stabilitet.

Det har betydning, når der ligger sne og sjap på vejene – udseendet der er klart bedre – er blot en ekstra gevinst.

At vælge de bedste fælge

Det kan godt være lidt af en kunst at vælge de rigtige vinterdæk med fælge. Man bør som udgangspunkt altid gå efter fælge, der er hellakerede på såvel bagside som overflade.

De skal være åbne, for på den måde er de meget lettere at gøre rene. Det bliver kort sagt en del lettere regelmæssigt at påføre plejemidler. Det sparer en for en masse ærgrelser, hvis man kører ind til First Stop og får råd og vejledning der.

Vinterdæk med fælge i hele landet – på Sjælland, Fyn og i Jylland

Vores forhandler af vinterdæk med fælge fandt vi på First Stops hjemmeside. Det var nemt. En god handel, hvor man finder de rigtige fælge og dæk til en skarp, er det, vi går efter – og det kan First Stop. Og heldigvis skulle vi ikke engang køre langt.