april 17, 2024

Der er nu tjek på jordarbejde

Jep, hermed får I lige en lille opdatering fra Varde. Eller faktisk er jeg i Billund lige nu, fordi jeg lige holder ind på en rasteplads, da jeg er på vej hjem. Og det er jo dejligt at være på vej hjem så tidligt, når nu jeg egentlig først havde fri klokken 15. Men altså, det er sådan, at jeg har fået nogle til at tage sig af jordarbejde på gården, hvorfor jeg ikke behøvede at være der længere, hvilket jo bare er enormt dejligt.

Tror jeg vil ud at gå mig en tur, når jeg kommer hjem, for det er ved at være lang tid siden, jeg har gjort det. Det er ellers dejligt at være aktiv, og det er noget som jeg godt kan lide. nå, men jeg skal til Esbjerg snart også, og så skal jeg også til Grindsted, så jeg har travlt. Der sker hele tiden noget i mit liv.