april 17, 2024

Track din bil nemt og sikkert

Har du overvejet at få en intelligent og sikker tracker til bil? Så er tiden måske kommet til, at dette ønske skal opfyldes. Med denne smarte abonnements-løsning, får du nemt og hurtigt et sikkert overblik, over hvor din bil befinder sig. Med denne professionelle flådestyringsløsning får du GPS-tracking, LIVE satellitovervågning og intelligent styring af dit køretøj. Hvad end formålet er privat- eller erhvervsrettet fås Danmarks billigste GPS-tracking til netop dit formål.

Uheldet kan være ude i morgen – så hvad venter du på?

 

Sikkerhed i højsædet

Med denne tracker til bil, får du en høj sikkerhed. Live-trackingen gør, at du, lige meget hvor du er, eller hvad du laver, har muligheden for at se hvor din bil befinder sig, hvis den skulle være blevet stjålet, eller hvis en ansat er på afveje. Med den smarte sporingsteknologi kan du 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, følge med fra din computer, mobil eller tablet. Med et kun 5 sekunders opdateringsinterval får du altid og hele tiden de nyeste informationer om dit køretøj.

 

Avanceret teknologi

Med de nyudviklede teknologier, er det nu mere effektivt end nogensinde, at have en tracker til bil. Hos LiveGPS får du udover live GPS-sporing, på alle årets dage og minutter, også en lang række andre teknologiske tiltag med oveni hatten. Blandt andet får du en uset, avanceret rapportering, der både fortæller om eventuelle fartoverskridelser, distancer, varighed, brændstofforbrug og meget andet.

 

Køretøjets indbyggede, digital fartskriver (tachograf) gør, at det for GPS-systemet er muligt at analysere og rapportere om køretøjets køre- og hviletider.

Udover informationer i GPS’ens tilknyttede app, kan du nu modtage SMS’er og e-mails ved fartoverskridelser og andre aktiviteter.

 

Bruges din bil til erhvervskørsel, såsom chaufførjobs? Så frygt ej, LiveGPS er egnet til netop dette. Med den smarte elektroniske kørebog, er det nemt og enkelt at skelne mellem privat- og erhvervskørsel. Kørebogen lever ydermere op til SKATs krav om kørselsregnskab.

 

Det intelligente system er sat op således, at det passer til alle former for køretøjer, så du sikkert kan lade din bil køre rundt i trafikken.

 

Funktionel oprettelse

GPS-systemet fås til nøjagtigt dit behov, hvad end du ønsker en basispakke eller en udvidet, topprofessionel pakke. Fælles for abonnementerne er, at du trygt og sikkert kan følge med i dit køretøjs færden, til markedets suverænt bedste priser.

 

Med den billigste løsning, basispakken, får du adgang til:

–         LIVE tracking

–         Kørebog (light)

–         Avanceret rapportering

–         Alarmer via SMS og e-mail

–         Mobil adgang

–         Geofence og zoner

 

I den dyreste og mest professionelle pakke får du adgang til yderligere otte funktioner, nemlig:

–         Tovejskommunikation

–         Opgavestyring

–         ECO-drive og kørselsadfærd

–         Temperaturmonitorering

–         API og integration

–         Ruteplanlægning

–         Service og vedligeholdelse

–         Digital fartskriver (tachograf)

 

Vil du beskytte din bil lidt ud over det sædvanlige, og endda gøre det med stil og fokus på sikkerheden, så må du køb din næste intelligente tracker hos LiveGPS lige her!