april 17, 2024

Min ven snakker om at få et lån på dagen over nettet

Hey derude!

Så vågnede jeg da lige op til min kammerat, der bankede på min dør. Han havde taget kaffe og morgenbrød med til mig. Det var fandme pænt af ham. Vi har lavet en aftale om at han kan køre med mig til arbejde hver morgen, og det er jo bare perfekt, for det gør det også nemmere for mig at komme på arbejde til tiden, for jeg er rimelig god til at falde i søvn igen.

Han begyndte hurtigt at snakke om et lån han havde taget, og han viste mig en side, hvor han sagde ‘jeg fandt mit her‘. Det er jo bare godt for ham! Jeg har ikke lige brug for et lån lige nu, men det er da bare super at vide, hvor man kan tage sådan et lån, hvis man nu skulle stå og have brug for det på et tidspunkt. Det håber jeg ikke sker, men man ved jo aldrig.