april 17, 2024

Tattoo kan være symbol på venskaber

I løbet af sin skolegang vil man møde nogle af de bedste venner, man vil få gennem livet. Dette gælder især for gymnasiet, hvor man vil ændre sig langt mindre end i folkeskolen, og dermed få venner man faktisk passer sammen med. På samme tid vil man i løbet af gymnasiet få nogle af de største oplevelser, man overhoved vil få i løbet af sit liv. I forhold til universitet, er der langt mere fokus på sjov og ballade, og de sociale er mindst ligeså vigtigt. Det er også i løbet af gymnasiet, man vil have de dummeste idéer og ende i de dummeste situationer. Gymnasieelever finder på de mærkeligste ting, og det er netop sådanne ting, man vil kigge tilbage på, når man engang bliver gammel og grå. Selv når alle ens venner er spredt over hele Danmark, vil man kunne mødes og diskuterer gymnasietiden, for der vil uden tvivl være masser at snakke om.

Man har gerne været til adskillige fester sammen, og man har højest sandsynligt også været ude og rejse sammen.

Hermed vælger nogle grupper af gymnasie venner at få lavet en tattoo som minde for denne tid. Dermed vil man få tegnet et symbol på dette venskab og denne glædes tid på kroppen, så man altid kan kigge tilbage. Derudover er det en sjov historie, som gymnasieeleverne siger.

6Hvad man ønsker at få tatoveret vil dog variere fra gruppe til gruppe. Det kan være en specifik oplevelse, man har haft sammen, som man ønsker at få tatoveret. Det kan også være et symbol eller ord, der var karakteristisk for gruppen. Man udvikler sig utrolig meget i løbet af gymnasiet, og det er ofte her, man vil finde sig selv. Dermed bliver det også et billede på den udvikling, man har gennemgået.