marts 4, 2024

Der kommer en maler forbi og kigger på huset i næste uge

Jeg har et hus i Viborg, som jeg er rigtig glad for, men det ser ikke ud af, hvad det har gjort. Der mangler noget farve, for den gamle er ved at skalle af på ydersiden af huset. Derfor har jeg ringet til en maler, som kommer fra Bjerringbro, og han kommer i næste uge og giver mig et tilbud på, hvad det vil koste, at få malet facaden, og det er noget, som jeg virkelig, virkelig ser frem til. Det kan jeg godt love jer for. Det skal nok blive godt, for jeg er villig til at betale hvad som helst, bare det bliver malet. Jeg kan snart ikke holde ud at se på det mere, og det er nærmest pinligt at bo i et hus, der ser så forfaldent ud. Så det vil jeg ikke mere. Men nu er det på tide, at jeg går mig en lang tur og tænker lidt over tingene.