marts 4, 2024

E40 led pærer – Den populæreste pærer

Når man skal have lavet belysning i et hus, er mulighederne enormt mange, og man skal overveje mange ting. Man skal for det første gøre sig klart hvad man forventer af belysningen af huset, så man er klar over hvad man skal spørge de professionelle om, hvis man skulle få brug for hjælp til at navigere rundt i den store verden belysning af hjemmet er. Man kan have mange forventninger til lyset i ens hus, og det kunne for eksempel være at lyset skal…

  • Give et behageligt lys
  • Bruge meget lidt strøm
  • Holde længe
  • Være billige

LED3

LED er en den bedste mulighed

De første tre punkter er ikke noget problem for LED-pærer at opfylde, men det sidste kan virke umuligt. Det er det dog slet ikke, for hvis man tænker lidt over det, så ender LED faktisk med at være langt det billigste. Det gør det ved at, selvom det er dyrt at anskaffe sig LED, så koster det næsten ingenting at have til at lyse, og ikke mindst, så skal man næsten aldrig skifte dem. Der er slet ingen tvivl om at man i LED får det bedste smæk for skillingen, og at man kommer til at slippe billigst om ved belysningen på den måde. Man skal naturligvis være klar til at lægge en del penge for at erhverve sig pærerne, men LED er i sidste ende den billigste, bedste og nemmeste løsning til at få dit hus lyst op. Måske er det ikke nemt at se hvorfor det skulle være nemt at have LED, men har du denne slags pærer, ender du med at skulle skifte pærer meget sjældnere, og det kommer til at være rart. Du skal ikke have alle mulige forskellige pærer liggende i skabet, klar til at skifte ud. Det er der slet ingen grund til, og der vil gå mange år, før du har behov for en ny pære.

Tallene

Hvordan ser tallene egentlig ud? En LED-pære kan koste flere tusinde kroner, men det er kun for de allerstørste, og de almindelige vil ikke komme over 100 kroner, men vil holde i mange tusinde timer. Det er derfor ikke noget problem selvom de skulle koste lidt mere end en almindelig glødepære. Når du kan få den komplette pakke hvor du ikke rigtigt går på kompromis, så giver det ikke mening at bruge den dyre og gamle glødepære mere. Du kan se udvaglet fra Mrperfect.dk, og se hvad din nye LED pære vil koste.

LED12