marts 4, 2024

Forza badmintontasker kan det hele

Indlægget er lavet med inspiration og vejledning fra: Forza badmintontasker

 

Det berømte danske badmintonmærke Forza er kendt for deres flotte badmintontaskers design. Forza badmintontasker er udelukkende bygget af de klart bedste materialer og i et stilrent nordisk udseende uden for mange neonfarver. Det er en meget simpel taske af udseende, og er ikke den nyeste mode. Men til gengæld er den afdæmpet og ikke mega iøjnefaldende at have med rundt, og samtidig så er der fokuseret på hver eneste detalje og materialerne taskerne er lavet af.

 

Innovation og udvikling

Over de sidste mange år har danske Forza gentagende gange overrasket forbrugerne med nye designs og veje at arrangere og opbygge badmintontasker på. En af de sidste opfindelser er at den gode rummelige 3 rums taske, som navnet insinuerer har 3 rum, er omstruktureret til en 2 rums taske. Det vil sige man har den nøjagtig samme muligheder som en 3-rums taske, dog er bare en speciel lomme til ketcher og desuden et større dobbelt rum til det resterende udstyr. Ved denne ændring er det nemmere at anvende alt pladsen i en Forza badmintontaske, da det typisk er lidt svært at finde noget at putte i det tredje rum, med mindre man har mange ketcher du skal opbevare. Det er en fordel at anvende at pladsen i ens taske, da det kan være med til at beskytte ens udstyr. Generelt er det smart for dit udstyr og din badmintontaske, at den er mere eller mindre fyldt når man er nødt til bære den. Derfor er du sikker på den ikke får et tryk eller den kommer til at se nusset og skrækkelig ud. Og man har lyst til jo gerne se lækker ud når man skal til og fra hallen.

 

Kom sikkert omkring

En Forza badmintontaske er rigtig nok påført skuldrestropper, så tasken er let at bære til og fra træning, især hvis man går. I gamle dage var der kun en strop, som du kunne have over brystet, hvis man skulle nogle steder. Dette kender du fra standard tasker. Men hvis en taske er cirka på størrelse med en Forza badmintontaske, så er det ikke nødvendigvis optimalt blot at have en strop, fordi den desværre vil falde ned når man går og cykler. Derfor er der på enhver taske to stropper som på en almindelig rygsæk. Så snart Forza tegner en ny taske til badminton, så er der altid stor fokus på hvert element, hvilket også er iøjnefaldende på alle deres produkter.

 

Pas på dine ting

Det med flere stropper på en badmintontaske er særlig smart, og derfor er størstedelen af alle tasker der laves med stropper, da det igen gør det nemt at komme omkring, og nemt at passe på ens udstyr. For udover stropper så er der også typisk en speciel lomme til ketcher, som er fabrikeret betydelig mere fast i forh. til den resterende del af tasken og dette særlige robuste skal forsvare ketcherne mod slag og bump på vejen til og fra hallen, men særligt også når tasken placeres og samles op fra stole og gulve. Det er særligt når man farter med din badmintontaske eller du taber med den at der kan forekomme revner på sine ketcher. I denne henseende er det virkelig vigtigt at man passer på sin badmintontaske med respekt og du overhovedet ikke dropper den. Udover at man ikke må smide sin badmintontaske forekommer der også nogle guidelines du kan anvende når du er nødt til at klargøre sin taske, der kan hjælpe med at gøre det meget sikkert for sine ketcher at blive flyttet rundt. Det er en belejlig ide at magasinere sine ketcher i lommen til dem i badmintontasken.