marts 4, 2024

Går virkelig og overvejer, om en tilbygning er en mulighed

 

Hej. Vi har fået os en lille søn, og jeg er simpelthen så glad og stolt. Det er så dejligt, og jeg kan slet ikke fortælle jer om, hvor fedt det er, sådan noget. Det er helt vildt. Nå, men altså, det er sådan, at jeg kan fortælle jer, at vi ikke har så meget plads mere. Eller, det har vi, men sønnik bliver jo, forhåbentlig, kun større, og vi kommer til at rende ind i nogle pladsproblemer på et tidspunkt, hvorfor vi overvejer, at det ville være en idé med en tilbygning. I kan se mere på dette link: http://toennes-ulstrup.dk/vi-tilbyder/tilbygning-ombygning.aspx. Men nok om det. Min søn kom til verden på Vejle sygehus, og vi kørte til Fredericia to dage efter fødslen. Og det var i sidste uge. Det er så vildt, og jeg er så glad og stolt. Det er dejligt. Nå, men I må have en forrygende dag. Jeg har en forrygende dag. Og det er dejligt.