april 17, 2024

Gang i hårfjerning inden sommeren

Halløjsa folkens!

Så er der ikke længe til at vi rigtig kan få luftet stængerne. Derfor er det også lige pludseligt blevet noget mere aktuelt med hårfjerning. Jeg vil i hvert fald bare rigtig gerne have nogle rigtig lækre ben til det sommeren, og så går det jo ikke at man har lange hår på benene. Sommetider må det bare være nemmere at være en mand. Nå, men så vil jeg heller ikke skrive mere om det.

Jeg vil faktisk hellere lige skrive til jer omkring min grillaften, som er lige på trapperne. Jeg har været nede ved den lokale slagter og fået de flotteste bøffer jeg nogensinde har set. Jeg glæder mig rigtig meget til at vennerne kommer over, for de er nemlig også nogle rigtig madhoveder, så jeg tror at de bliver positivt overrasket, når de ser bøfferne. Heldigvis er Torben, der kommer i aften, mestergriller. Tror måske han kan grille alt rigtig godt. Sådan er det bare.

Vi ses!