marts 4, 2024

Service af ventilation er vist ved at være lige oppe over

 

I får lige en lille hilsen fra Herning, hvor jeg befinder mig lige pt. Jeg plejer ellers at være i Odense, men det er jeg ikke længere, så sådan er det nu engang. Jeg kan rigtig godt lide mit liv, og jeg ønsker mig alt muligt lækkert. Men altså, det som jeg ønsker mig mest lige nu, er noget service af vores ventilation herhjemme, for jeg tror måske, at der er noget galt med den, men man ved det jo aldrig, før man har set det, eller, hvad man siger. Men okay, det er også helt fint, og jeg vil ud at gå mig en tur, for det er noget, som jeg er helt vild med, og jeg kan også rigtig, rigtig godt lide det. Jeg ved godt, at jeg måske har skrevet det før, men jeg vil gerne have en hund. Sådan en rigtig sød en, for de er virkelig søde, og vi ses. Hej.