marts 4, 2024

Her i minuttet kunne jeg godt bruge et lån

Hey derude!

Jeg sidder lige nu og spekulerer lidt over, hvordan jeg skal få penge til hele sommerferien. Jeg har desværre ikke fået så mange vagter her på det sidste, da jeg har haft en masse eksaminer og opgaver der skulle laves, men det betyder jo desværre også, at jeg ikke har så mange penge at lege med her i sommerferien. Derfor bruger jeg lige nu lidt af min fritid på at sidde og kigge på de forskellige muligheder, som der er for at låne penger. Se her hvad jeg har fundet frem til indtil videre. Det ser jo faktisk sådan nogenlunde overskueligt ud.

Oh ja, så blev jeg godt nok også lige lidt overrasket da jeg tændte for radioen i dag, for der var nemlig en af mine venner med i radioen. Han blev ringet op da hans kæreste havde tilmeldt ham et eller andet. Det er nu altid meget sjovt. Da jeg var yngre der var jeg også engang med i radioen, fordi min mor synes jeg skulle vækkes i en weekend af p3. Det var nu meget sjovt alligevel, hehe.

Vi ses!