marts 4, 2024

Op ad bakke med fliser i regnen

Goddag gutter og gutinder.

Sikke da et dejligt vejr at vågne op til, når man nu ikke skal ud af døren. Jeg ved ikke noget bedre når det regner og blæser, end bare at kunne vende sig i sengen og sove videre. Det er som om at jeg sover bedre, når det er dårligt vejr, hehe. Det er så knap så fedt, at jeg skal have lagt fliser ude i garagen her i løbet af de næste par dage. Jeg bliver nok nødt til at kontakte nogen, der kan hjælpe med at lægge fliser her i Midtjylland, hvis det bliver ved med at regne sådan her. For det første er jeg ikke nogen ekspert til det her fliser-værk til at starte med, men det bliver ligesom ikke meget nemmere af at det regner og bliver totalt vådt og mudderet. Jeg har i hvert fald valgt at give op her imens det regner.

Jeg krydser fingre for at det stopper snart. Vi ses!