marts 4, 2024

Det klarede den tømrer rigtig fint

Hej med jer. Vil lige anbefale en lille ting, og det er den her tømrer, for han har virkelig gjort det godt hjemme hos os, og det er fordi, at vi skulle have lavet et cykelskur, hvilket vi slet ikke kan finde ud af. Det er derfor rigtig godt, at der findes nogle gode håndværkere, som kan hjælpe os her i Valby. Dem vi fik hjælp af kom dog fra Hvidovre, og det er jo også ganske fint. Jeg er i hvert fald mere end tilfreds med resultatet, og derfor ville jeg lige anbefale dem, såfremt I selv står og mangler nogle, som kan gøre det for jer.

Tror jeg vil ud og dykke snart, for jeg fik mit dykkercertifikat i efteråret, og jeg har slet ikke fået det brugt endnu, så derfor er jeg jo rigtig, rigtig glad, og det er virkelig, virkelig dejligt, hvis jeg kommer u inden længe, kan jeg ellers godt lige sige jer.