marts 4, 2024

Playmobil Hus der kan tages med overalt

Hvis dit barn ønsker sig et Playmobil Hus i gave, er det en god ide at overveje, om det ikke skal være et bærbart hus. Det gør det muligt at have huset med overalt. Det kan for eksempel være på ferien, til en legeaftale eller bare med ud i haven om sommeren, hvor der er mulighed for at lege med sine Playmobil figurer på en helt anden måde.

Playmobil har lavet et fint dukkehus, der kan klappes sammen på midten og flyttes med et håndtag. Det gør også, at det er nemt for jer at rydde huset op igen, når det står på børneværelset og fylder. Når du nemt kan sætte møblerne ind i huset og pakke det sammen, bliver det hurtigt at rydde op og gøre rent på børneværelset.

Smart Playmobil Hus er godt at have med på campingferien

Elsker I at tage på campingferie, er et Playmobil Hus, såsom dette:https://www.playmobilbutikken.dk/shop/playmobil-5167-baerbart-837p.html også det helt rigtige for dit barn at have med der. Igen er det husets evne til at blive pakket så nemt sammen og det, at det er så enkelt at flytte rundt på, der gør huset til en rigtig god investering for campingglade børn og deres forældre. Huset kan have en permanent plads i campingvognen eller kan nemt flyttes fra jeres hjem til campingvognen, når I skal af sted.

Der hører tre figurer, to hunde og en række forskellige møbler med til huset. Det gør, at dit barn kan kaste sig ud i at lege med huset med det samme, som det får huset. Du behøver dermed ikke at bruge en masse ekstra penge på møbler og figurer, som du ellers kan komme ud for med andre former for huse. Det er også med til at gøre, at Playmobil huset er et så godt køb.

Playmobil Hus er god underholdning på de lange rejser

Playmobil huset er også smart at have med, hvis I ofte rejser langt i tog. Huset er nemt at pakke ud i toget, så dit barn kan sidde og lege med det og på den måde være underholdt. Det er ofte trættende og kedeligt for et mindre barn at rejse langt i tog. Derfor er det en fordel, at du har noget smart og praktisk legetøj med. I nogle tilfælde kan du være heldig, at dit barn falder i søvn, så det kan sove hele vejen. Så er der i hvert fald ro på. I andre tilfælde er barnet nødt til at have noget legetøj, som det kan underholde sig selv med.

Når I kommer til jeres station, er det hurtigt at pakke dukkehuset sammen og tage det med ud. Du kan bære det i håndtaget på vej ud.